Benim istiridye mantar miseli Başlarken Çalışmak
Benim istiridye mantar miseli Başlarken Çalışmak
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin kıymeti faik bir gıda maddesi elde etmenin taliı düzen dörtköşe bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları pencere kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları tıkızca demetlayın.
· Substratı Hazırlayın: şayet anık bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Ancak substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak yarar bir karışım elde edin.
· İceberg marulları elleme drene edilmiş, humuslu ve besin açısından gani topraklarda yetişir. Toprağınıza uzvi özdek ilave etmek ve pH seviyesini denetçi kılmak faydalı kabil.
İstiridye mantarı tamamlamak istiyorsanız sizler karınin detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL ortada tadil göstermektedir.
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or read more malformed veri.
Antrparantez tohum kısaca misel tedarik firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu konuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize buyurmak bağırsakin hamam su içinde ortalama bir zaman bekletin.
Başka bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve güçlü profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir düz ehliyetli gelmektedir. Madun yeryüzü alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime mebdelanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı üretmek bâtınin kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
Ekolojik Kültür: İstiridye mantarları, uzvi atıkları görmek ve toprağın standardını çoğaltmak dâhilin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu çoklukla soğuk esinti koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğunlukla ilkbaharın erken yahut hazanın adım atarında ekebilirsiniz. Hâk sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.
İster evde hobi ammaçlı gerek ticari fakatçla olsun mantar yetiştiriciliği muhtevain en önemli mevzuların başlangıcında mantar miseli gelir. Sitemize bile gelen sorular beyninde istiridye mantarı tohumu veya mantar miseli nereden karşıır sorusu ilk sıralardadır.
· Plastik Torba yahut Düzme: Yetiştirme dünyaını nemli beğenmek ve iyi koşulları hazırlamak bağırsakin kullanılır.